Βιωσιμότητα

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης  Ahmad Tea 2023

Είμαστε περήφανοι που δημοσιεύουμε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2023. Η βασική αρχή μας είναι να εστιάσουμε στην ποιότητα του τσαγιού μας, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να συμβάλουμε στη διασφάλιση ενός αειφόρου και βιώσιμου μέλλοντος για τον πλανήτη, τη βιομηχανία τσαγιού και όλους όσους εργάζονται δίπλα μας. Η έκθεση είναι μια περίληψη της δουλειάς και των επιτευγμάτων της εταιρείας μας και του δικτύου διανομέων μας τους τελευταίους  μήνες.

Τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την αγάπη σας για το τσάι μας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο για φέτος και κάθε χρόνο που έρχεται, δεσμευόμαστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Προβολή Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης  (στα αγγλικά)

Το φιλανθρωπικό μας έργο και οι στόχοι βιωσιμότητας ενσωματώνονται στον ίδιο τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά και επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε τέσσερις βασικούς τομείς όπου μπορούν να κάνουν πραγματική διαφορά:

  • Μείωση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον
  • Πρόσβαση στην εκπαίδευση και την απασχόληση
  • Δικαίωμα σε καθαρό νερό και αποχέτευση
  • Δικαίωμα στην υγεία

Διαβάστε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης μας για να μάθετε πώς προσπαθούμε να είμαστε πιο φιλικοί προς τον πλανήτη και να δείξουμε ηγετικό ρόλο στη μείωση του αντίκτυπου που έχει η επιχείρησή μας στον πλανήτη.

Η άμεση δράση διασφαλίζει ότι το μοντέλο μας για τη φιλανθρωπική προσφορά δεν έχει διοικητικά έξοδα και παραμένει βιώσιμο. Τα παγκόσμια φιλανθρωπικά μας έργα χρηματοδοτούνται από τουλάχιστον το 20% των κερδών μας κάθε χρόνο και επιδιώκουν να βοηθήσουν τους πιο ευάλωτους στον κόσμο, με στόχο την εκπαίδευση, το καθαρό νερό και την υγεία.

Όταν εξετάζουμε τη δωρεά σε ένα έργο ή μια φιλανθρωπική οργάνωση, το σημείο εκκίνησης μας είναι να αναλύσουμε εάν η βοήθειά μας θα κάνει πραγματικά τη διαφορά και εάν αυτή η αλλαγή θα διατηρηθεί σε πολλές γενιές. Η βιωσιμότητα είναι αυτή η γέφυρα μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλα τα έργα στην έκθεση.