ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή.
Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά από ερωτήσεις που συνήθως λαμβάνουμε από πελάτες.
Εάν η ερώτησή σας δεν έχει απαντηθεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ahmadtea.gr ή στο τηλέφωνο 2295026618.

Μεταφορικά

 1. Με COURIER  CENTER: Κόστος αποστολής: 3,50€ για όλη την Ελλάδα. ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40€
 2. Παραλαβή από το κατάστημα: Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την παραλαβή της από το κατάστημά μας (ΚΑΡΕΛΑ 29, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΚ 15233).

Εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 16.00 της ίδιας ημέρας.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας βρίσκεται υπό επεξεργασία. Όταν είναι έτοιμη προς αποστολή (ή παραλαβή από το κατάστημα), θα σας στείλουμε ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο σας έχει αποσταλλεί και θα σας γνωστοποίησουμε τον αριθμό αποστολής.

Εάν θέλετε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή για να ελέγξετε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Επιστροφές & Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, δεσμεύόμαστε να αποστείλουμε εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα. Σην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η AHMAD TEA το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της Courier που συνεργάζεται. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με ταχυδρομείο, δεν μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό είτε με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, είτε με άλλον τρόπο σύμφωνα με τα παραπάνω. Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: ΑΤΦΛΥΑ ΕΠΕ 37ο χιλιόμετρο ΕΟ Αθηνών Λαμίας, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΤΚ 19014 ΤΗΛ: 2295026618

Προϊόν

Εάν θέλετε συγκεκριμένα δωρεάν δείγματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με info@ahmadtea.gr.

Για να είναι έγκυρος ένας κωδικός προσφοράς, πρέπει να πληροί τόσο την ημερομηνία όσο και τις απαιτήσεις του προϊόντος. Ελέγξτε ξανά ότι ο κωδικός δεν έχει λήξει και ισχύει για τα προϊόντα του καλαθιού σας. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση info@ahmadtea.gr ή στο τηλέφωνο 2295026618. 

Πληρωμή

 1. Αντικαταβολή: Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. (με κόστος αντικαταβολής 2 Ευρώ)
 2. Τραπεζική κατάθεση: Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους παρακάτω λογαριασμούς:ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΕ
  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EUROBANK IBAN:GR51 0260 3520 0003 4020 0191921
  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ALPHA BANK IBAN: GR98 0140 3410 3410 0200 2008800
  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR28 0172 0540 0050 5410 4546995
 1. Πληρωμή στο κατάστημα. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την πληρωμή & παραλαβή της από το κατάστημά μας (ΚΑΡΕΛΑ 29, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΚ 15233).
 2. Pay Pal
 3. Πιστωτική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας

 

Εισαγάγετε τον κωδικό στο παρεχόμενο πλαίσιο κατά την ολοκλήρωση του ελέγχου. Η έκπτωση θα εφαρμοστεί απευθείας στην τελική απόδειξη. Επιτρέπεται μόνο ένας κωδικός έκπτωσης ανά μεμονωμένη παραγγελία.

 

Δείτε τα παρακάτω:

 1. Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογείτε σωστά, το email και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε καταχωρίσει στο λογαριασμό.
 2. Αποφύγετε την αντιγραφή και επικόλληση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασης. Μερικές φορές αυτό προσθέτει ένα επιπλέον αόρατο “χώρο” που προκαλεί το σύστημα να απορρίψει τον κωδικό πρόσβασης.

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασής σας, επιλέξτε “ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ” στη σελίδα εισόδου. Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταλεί στον εγγεγραμμένο λογαριασμό σας, καλώντας σας να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ahmadtea.gr ή στο τηλέφωνο 2295026618 και θα διερευνήσουμε.

 

Η εταιρία μας

Παρακαλούμε καλέστε μας στο 2295026618 ή 211 0112151. Είμαστε διαθέσιμοι από 9 π.μ. – 4 μ.μ. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@ahmadtea.gr.

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που αποφασίσατε να γίνετε μέλος. Το ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει τις τελευταίες ενημερώσεις σε όλη την γκάμα Ahmad Tea, αποκλειστικές συνταγές και πολλά κουπόνια. Για να λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις από το τσάι Ahmad, μεταβείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο πλαίσιο. Επιλέξτε “ΕΓΓΡΑΦΗ” και θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης ότι η εγγραφή σας ήταν επιτυχής.

 

 

Για να καταργήσετε την εγγραφή σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Διαγραφή” στο κάτω μέρος του ενημερωτικού δελτίου.

Έχετε κάποια ερώτηση?

Εάν σας ενδιαφέρει να έρθετε σε επαφή με την Ahmad Tea, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα:
211 011 2151, 210 683 3335, Δευτέρα εως Παρασκευή, 9:00 ΠΜ – 16:00 ΜΜ
ή στείλτε μας email οποιαδήποτε στιγμή στο info@ahmadtea.gr

Έχετε κάποια ερώτηση?

Εάν σας ενδιαφέρει να έρθετε σε επαφή με την Ahmad Tea, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 2295026618 210 683 3335, Δευτέρα εως Παρασκευή, 9:00 – 16:00 ή στείλτε μας email οποιαδήποτε στιγμή στο info@ahmadtea.gr