Recipes / Παγωμένο Τσάι με Δεντρολίβανο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Για ένα ποτήρι 350ml
  • 1 φακελάκι Ahmad Tea Earl Grey
  • 250ml ζεστό νερό
  • Ένα κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
  • Μια κουταλιά μαρμελάδα cranberry (ή όποια άλλη προτιμάτε)
  • Παγάκια
  • Για μία κανάτα 1lt
  • 4 φακελάκια Ahmad Tea Earl Grey
  • 750ml ζεστό νερό
  • Ένα κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
  • Τρεις κουταλιές μαρμελάδα cranberry (ή όποια άλλη προτιμάτε)
  • Παγάκια

Παγωμένο Τσάι με Δεντρολίβανο

Ετοιμάστε το Ahmad Tea Earl Grey με τον παραδοσιακό τρόπο, σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει το φακελάκι. Όση ώρα είναι μέσα στο νερό το φακελάκι προσθέστε ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και μία κουταλιά μαρμελάδα Cranberry (ή κάποια άλλη της προτίμησής σας). Αφαιρέστε το φακελάκι και βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει. Έπειτα προσθέστε πάγο και σερβίρετε!

TEA USED
Τσάι Earl Grey
Μάθετε περισσότερα
Τσάι Earl Grey - 20 Φακελάκια Αλουμινίου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ετοιμάστε το Ahmad Tea Earl Grey με τον παραδοσιακό τρόπο, σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει το φακελάκι. Όση ώρα είναι μέσα στο νερό το φακελάκι προσθέστε ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και μία κουταλιά μαρμελάδα Cranberry (ή κάποια άλλη της προτίμησής σας). Αφαιρέστε το φακελάκι και βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει. Έπειτα προσθέστε πάγο και σερβίρετε!